Steam'in Yaz İndirimleri Başladı!!

Steam'in merakla beklenen yaz indirimleri en nihayetinde başladı. Valve, 22 Temmuz tarihine kadar her gün farklı farklı indirimlerin haberini verdi! ...

Gears of War: Judgment'in Çıkış Tarihi Netleşti

Şimdiye kadar alınan bilgilerle Mart 2013'te çıkacağı kesinleşen Gears of War serisinin ara oyunu Gears of War: Judgment'in çıkış tarihi netleşti. ...

Borderlands 2'den Yeni Bir Video

İlk oyunuyla beğenildikten sonra, ikinci oyunda köklü değişiklikler ve yep yeni sınıflarla gelen Borderlands 2 için oldukça harika bir video yayınlandı...

The Expendables 2 Çıkış Videosu

Ubisoft oyun üzerine çıkış videosunu yayınladı. Oyun öncelikle PS Network'e 1 Ağustos tarihinde; daha sonra Xbox Live Arcade ve PC'ye 17 Ağustos'ta geçecek...

Spartacus Dizisi Oyun Oluyor

Ubisoft yaptığı duyuru ile Spartacus isimli Tv dizisini temel alan video oyunu Spartacus Legends'ı konsollar için duyurdu...

EA, Critereon Games'in geliştirilmekte olan oyunu Need for Speed: Most Wanted için yeni bilgileri paylaştı.
     Oyunda sürüş ve hasar dinamiğinin üst düzeyde olacağı belirten EA, beklenen haberleri de verdi. Aracınızı modifiye etmek için veya yeni araçlar açmak için oyunda bazı hız noktalarının ve deneyim puanı sisteminin olacağını açıkladı.
     Ayrıca Need for Speed: Most Wanted'ın, şu ana kadar gelişitilen tüm Need for Speed oyunlarından daha geniş bir araç yelpazesine sahip olacağının üzerinde duruldu. Ama oyunun fanatiklerinin beklediği haber sanırım bu:
"Oyunda aracınızın lastiklerini, jantlarını, süspansiyonlarını, nitro sistemini, motorunu, gövdesini ve araç üzerindeki hemen her şeyi değiştirmeniz mümkün olacak." 
Devamını Oku

Ubisoft'un AC 3'ün yanında merakla beklenen Splinter Cell: Black List oyunu için firma tarafından yeni bir açıklama daha geldi.
Ubisoft Toronto'daki oyun yönetmeni Patrick Redding, Fisher'ın bu yeni oyunda sunacaklarının tecrübesi ile Splinter Cell: Black List için "Serinin hayranları bunun için debeleniyorlar. Bu oyuna cidden açlar" dedi.

"Sanırım şu sıralarda gördüğümüz şey aksiyon-macera oyunlarında yaşanan bir rönesans çağı ve bence biz Splinter Cell dünyasının pek çok eşsiz özelliğini almayı başarıp bu fırsatı iyi değerlendirdik."

"Oyuncular gerçekçi bir şekilde renderlanmış dünyada yaşanan gergin tecrübeleri seviyorlar. Yanında güzel bir hikaye ile kontrol edebilecekleri ölümcü ve etkili bir kahraman olması da cabası. Bence bizde bu üç unsur da var."

Önceki Splinter Cell oyunlarına bakacak olursak Ubisoft'un "açlık yatıştırma" konusunda haklı olduğunu söyleyebiliriz.
Devamını Oku

Dragon Nest

Dragon Nest Nedir?

Dragon Nest, yine dungeon temalı bir oyundur arkadaşlar. Ancak oyunun tasarımı ile dungeonlar çok iyi yedirilmiş yani dungeon dışında canavar yok ama çok kısa haritalar arasi geçişlerle yolculuk havası verilerek dungeona giriş yapılıyor.Ve en güzelide skill atarken Japonda sözler, büyüler söylüyor karakteriniz :D



Oyunumuzda 4 ana sınıf var bunları tanıtmak gerekirse; Warrior ileride Sword Master veya Mercanary'e dönüşebilir. Archer ileride Bow Master veya Acrobat'a dönüşebilir. Cleric ileride Paladin veya Priest'e dönüşebilir. Sorceress ileride  Elemental Lord veya Force User'a dönüşebilir.
Evet sınıflar böyle idi.









Oyun'nun grafikleri gerçekçilikten çok animasyon tipi ancak oyundaki skill ler devasa ve göz alıcı gerçekten yüksek lv. birisinin yaptiği skill leri görünce "Bende istiyorumm!!" diyorsunuz ve o hevesle xp kasmaya başlıyosunuz ancak lv. almanın pek kolay olduğu söylenemez. Oyunda stat dağitma yok ama tabiki skill puanları bu oyunda fazlasıyla önemli iyi bi dağılım yapmazsanız ileriki seviyeler de üzülebilirsiniz. Evet oyunu aşşa yukarı tanıdık şimdi oyunun  en güzel yerine geldik...Bu oyunun hikayesi ve sunuşu harika eğer ingilizceniz iyi ise tavsiye bir oyundur. Oyun hikayeyi size vidyolardan sunuyor ama gerçekten oyunun havasını hiç bozmuyor aksine oyuna özel bir hava katiyor. Oyunda dungeon'lara girmekten sıkıldıysanız arenaya girin ve önünüze çıkanı kesin yeterince arena puanı toplarsanız size özel item bile veriyorlar. Bizden bu kadar gidin ve oynayın :) İyi eğlenceler.

Devamını Oku

Valve'ın yayınlayacağı Source Filmmaker, kısa filmler oluşturabileceğimiz harika bir program. Ve tamamen ücretsiz olarak bizlere sunulacak. Valve bu program ile 'Meet the Team' gibi kısa filmler oluşturmuş ve yayınlamıştı. Siz de bu program ile harikalar yaratmaya ne dersiniz?




"SFM (Source Filmmaker)'ın amacı, kısa hikayeler anlatmaya yarayan animasyonlu filmleri daha etkili bir biçimde yaratabilmek. Ve elbette daha geniş bir yaratıcılık alanı sunmak" diyor Valve'dan tasarımcı Bay Raitt. "5 seneye aşkın bir süredir, 50'den fazla animasyonlu kısa filmi SFM ile yaptık. SFM etrafımıza kendi içerdiği modlar dahilinde, kendi filmlerini oluşturma ve genişletme imkanı sağlayacak."




Valve SFM'i bu sene içerisinde Steam'de yayınlanacak. Önceden başvurup deneme sürümüne hak kazanmak isteyenler şu resmi siteye göz atabilirler. Ve işte SFM'in tanıtım videosu:

Devamını Oku

Ve beklenen gün geldi çattı, 2007'den bu yana beklenen Guild Wars 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Takvimler 28 Ağustos'u gösterdiğinde özlem sona erecek. NCsoft ayrıca son Beta Weekend etkinliğinin de tarihini verdi: 20-22 Temmuz arasında oyunu ön siparişle satın alanlar betaya son kez katılabilecek. NCsoft'un kurucularından ve GW2'nin patronu Mike O'Brien blog yazısında 2007'den günümüze olan sürece kısa değindi ve kendilerini yanlız bırakmayan oyunculara teşekkür etti. Sonbahara yoğun gireceğiz anlaşılan...

Devamını Oku

Bethesda, Arkane Studios'un yeni oyunu olan Dishonored için iki yeni oynanış videosu yayınladı. Aslında iki video da aynı bölümde geçiyor fakat ikisinin arasında oldukça büyük farklar var.

Yapım ekibinden olan Raphael Colantonio ile Harvey Smith gamepad'in kontrolünü alıyor ve Dishonored'ı diğer oyunlardan farklı kılan en önemli özelliğe şahit oluyoruz. Golden Cat adlı bir geneleve girmeye çalıştığımız videoların ilkinde Harvey Smith'in gizlilik elementlerine daha çok yer verdiğini, sadece gerekli olduğu zamanlarda düşmanları öldürdüğünü görüyoruz.

İkinci videoda ise Raphael Colantonio'nun ortaya çıkardığı vahşetten ürküyoruz açıkçası. Önüne geleni canice katleden Raphael, genelevde neves alan kimseyi bırakmıyor.

Oyun boyunca kaç kişi öldürdüğünüz bile Dishonored'ın sonunu etkiliyor ama barışsever biriyseniz kimsenin kanını elinize bulaştırmadan da oyunu bitirebilmeniz mümkün. 9 Ekim'de satışa sunulacak olan Dishonored grafik bakımından çok etkileyici olmasa da oynanış açısından Thief, Deus Ex özlemi çeken oyunseverleri çok mutlu edeceğe benziyor. Oyunun dumanı üzerinde tüten iki oynanış videosuna da aşağıdan göz atabilirsiniz:
Devamını Oku


 Microsoft  Xbox Live Gold için, Sony de Playstation Plus için ekstra ücretler alırken, Nintendo'nun bu durumdan ekstra kazanç sağlayıp sağlayamayacağı adına bir açıklama yaptı.
 Yaptığı açıklamada Iwata, böyle sistemlerde ekstra para istemenin iyi olmayacağını söylerken, ücretsiz Wii U online sistemlerinin müjdesini verdi. Konuşmasında Satoru Iwata, böylelikle Miiverse'in daha çabuk yayılmasını sağlayacaklarını dile getirdi.  
Devamını Oku

  
Kinect'e özel olarak geliştirilecek Gears of War: Exile oyununun iptal edilmesinin ardından duyurusu gelen Gears of War: Judgment için Kinect desteği olacağı bir süredir dolaşan söylentiler arasındaydı. Fakat Cliff Bleszinski, bu söylentiyi yaptığı bir açıklamayla tamamen yalanladı.

     Yaptığı açıklamada, Gears of War: Judgment'ın Kinect sensörünü desteklemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirten Cliff Bleszinski, çekirdek kitlenin Kinect'i bu tip oyunlarda nasıl görmek istediklerini de sordu.

     "Dance Central 3 gibi oyunlar, hareket algılayıcı sensörlerin kullanımı açısından harika, fakat 'hardcore' oyunlarda nasıl kullanılacağı açısından düşünceliyim" ifadesini kullanan Bleszinski, görülen o ki Gears of War gibi bir oyunda Kinect'in nasıl kullanılacağını tam kestiremiyor.

     Açıkcası Ghost Recon: Future Soldier'ın Kinect etkileşimi oldukça beğenmiştim. Yani bu tip oyunlar için, oyun içerisinde sesli olarak, menülerde ve kişiselleştirme ekranlarında ise hareket algılayıcı sensörlerin kullanılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Devamını Oku

  LittleBigPlanet, serisiyle birlikte Playstation 3'de, PSP'de ve çok yakında da PS Vita'da boy göstermeye hazırlanan Media Molecule, Playstation dışına çıkacağa benziyor. Stüdyonun verdiği iş ilanı kafaları karıştırdı.
Yeni AAA kalitesindeki projesi için iş ilanı veren Media Molecule, projeyle ilgili olarak"Farklı platformlarda farklı projeler" ibaresine yer verdi. Şu an için Sony çatısı altında bulunan Media Molecule'un böyle bir ifade kullanması oldukça ilginç çünkü Sony, firmanın Playstation dışına çıkmasına izin vermeyecektir
 Ne dersiniz, farklı platformlardan kasıt bildiğimiz PC veya Xbox 360 mı yoksa Playstation 4 mü? 
Devamını Oku

Vindictus Nedir?

Vindictus dungeon tipi bir oyundur ama ne oyundur!
Oyunda 5 farklı class var bunlar;Lann, Fiona, Evie, Karok ve Kai. Kısaca tanıtıyım Lann bildiğimiz savaşcı sınıfı.Fiona kalkanlı kadın savaşcı ama kalkanı her türlü darbeyi emiyo ve tabiki daha az vuran bir sınıf. Evie büyücü sınıfıdır vurdugu hasar aşırı yüksektir. Karok tanklık yapabilicek bir sınıftır. Kai ise okçu sınıfıdır. Bunlardan birisini seçerek oyuna başlayabiliriz.


Evet oyun ilk dakika dan gözümüzü grafikleri ile alıcaktır. Free olan bir oyun için  para veripte göremeyeceğiniz grafikler gerçekten güzel. Birazda oyundan bahsedelim öncelikle oyunun gerçekten sağlam ve sizi içine alan bir hikayesi var. Hatta o kadar içine giriyosunuzki npc lerin oyunun başlarında size ezig diye hitap etmesi kalbinizi kırıyor :( ama hikayede ilerledikçe npc lerin size karşı konusmalarının bile değiştiğini görmek çok güzel. Ve bi noktadan sonra npc ler sizden kahraman olarak bahsedicekler ve sizde tabiki "Hahaha nolduuu!!" gibi şeyler diyebilirsiniz :D.


Oyun da dungeon lara girerek xp alıyor ve görev yapıyoruz. Her tamamladığımız dungeon için xp ve sp alıyoruz. Oyunda tabiki skill ler var ama biraz farklı bi durum bunları geliştirmek için sp kullaniyoruz. Mesela skillimizi bir üst seviyeye geçiricez sizden 60 sp istiyor veriyosunuz ve üst e geçiyor kısacası oyunda tüm skill lerinizi max. layabilirisiniz. Dediğim gibi bu oyunda skill ler 1'e basıyım sunu yapsin 2'ye basıyım sunu yapsin değil siz elinizle combo yaparak yapıyorsunuz skill inizi bu kesinlikle çok iyi bir özellik oyun sizi dövüşlerde tamamen serbest birakiyor.



Ve bu oyunun en sevdiğim özelliği örneğin nerdeyse tüm oyunlarda düşman size vurmaya bastiği an siz ondan 10.000km kaçmiş olsanız bile o damage size giricek ama vindictusta bu olay yok düşman size tam vurucak savuşturabilir kaçabilir veya hızla yana fırlama skill'i ile kaçabilir ve anında tekrar saldırıya geçebilirsiniz.Bu olayı eğer iyi yapıyosanız bu oyunun bağımlısı olursunuz özellikle Lann da bu iş çok zevkli. Birazda item lerden konuşalim. Oyunda itemler craft ile elde ediliyor. Dungeon lardan topladığınız eşyalar ile çok çeşitli item ler yapabilirsiniz. Ve bu itemlere + basarak güçünüze güç katabilirsiniz. İtemlerinizin rengini değiştirebilir ve tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.


 Son olarak oyunda anlıcağınız gibi 1 hedef seçme yok kılıcınızın değdiği yer inler hesabı :D. Bu oyunu özellikle "Spartacus" hayranlarına öneririm. Bu oyunu oynamadıysanız kesinlikle oynayın benim 70 lv Lann karekterim var  ve kesinlikle öneriyorum.Oyundan hoşlanmama ihtimaliniz olarak sağdece dungeon sistemi olabilir bunada yapcak bişi yok siz bilirsiniz. İyi Eğlenceler.





Devamını Oku

Senaryo modunun kısa olması sebebiyle son yıllarda büyük eleştirilere maruz kalan, buna rağmen başarılı konu anlatımıyla ön plana çıkan CoD serisi, son oyunda da bizi pek şaşırtmayacak gibi gözüküyor.

Treyarch,  oyun süresinin eski oyunlarla benzer şekilde olacağını resmen açıkladı.
Devamını Oku

Dungeon Defenders Nedir?

Dungeon Defenders ismindende belli olucağı gibi bir kule defansı oyunudur.Degeon Defenders aksiyon, RPG,kule defansı ve strateji türlerinin birleşmiş ve çok iyi bir şekilde uyarlanmış halidir.Oyun Etheria adlı dünyada geçiyor, bu dünyaya zamanında kötülüklerden oluşan bir ordu saldırmıştır ancak kavalye, avcı, büyücü ve keşişten oluşan grup bu orduyu durdurmuş ve bir kristalin içine hapsetmiştir. Yıllar geçtikten sonra ise bu dörtlü ülke dışına çıkarlar ve ortam bunların çocuklarına kalır. Oyun oynarken çocuklar kristali kırarlar ve kötükler yeniden dışarı çıkar. Şimdi ise bu orduyu durdurmak bu çocuklara kalmıştır.




Oyunun hikayesi böyle oyunun içinde ise işler çok daha güzel öncelikle karekterinizi sizin istediğiniz şekilde özelleştirip oyuna başliyoruz.Oyun tam bir renk çümbüşü, alışana kadar oyun size garip gelmesi muhtemel bir durum.Oyunun senaryo bölümünde sırayla karşınıza çıkan haritaları tamamlayak bir üst bölüme geçmeniz gerekiyor.Oyunun mantığı klasik olarak haritanin belli yerlerinde bulunan kristalleri korumak.Üstünüze dalga, dalga sayıları artan ve güçlenen çeşitli canavarlar geliyor ve sizde class sınızın kendine özgü skil ve savunma cihazlarını kullanarak gelen düşmanları öldürmene çalışacaksınız.







Peki nasıl savunucağız? Oyun size sınırsız savunma cihazı koymanıza izin vermiyor, her koyduğunuz cihaz sınırınızdan yiyo ve sınır dolduktan sonra başka cihaz koyamiyosunuz. Peki bunlar nasıl konuyor oyunda Mana sistemi var bunları edinmek için oyunda her wave başı cikan sandıklardan veya kestiğiniz düşmanlardan elde edebiliriz. Şimdi savunmaları dizdik bunları geliştirmezsek olurmu? Olmaz tabikide yine mana ile savunmalarımızı geliştirmemiz gerekiyor, yoksa siz bi yana bakarken, öbür taraftan savunmanızın kırılmış ve düşmanlarınızın kristale saldırdığını görürsünüz.








Oyun da istemediğiniz kadar silah, zırh,eldiven vs. düşüyor.Ve tabiki kendine göre özellikleri oluyor bunlardan işinize yarayanı giyer gereksiz olanlarıda şahşi tavernanızda npc ye mana karşılığı satış yapabilirsiniz.Taverna nedir? Oyunda herkezin tavernası var oyun odası kurduğunuzda direk buraya giriyosunuz ve oyununuza katılmak isteyenlerde buraya giriyor.Bence güzel bi sistem en azından diğer oyunlardaki gibi sağdece isminizin yazılı olduğu kutucuğa bakmak yerine tavernada beklemek daha eğlenceli burada item alış,satış yapabilir ve atlayıp, zıplayabilirsiz :D









Bu arada oyunda tabiki level sistemide var her lv. aldığınızda size vermeniz için stat veriyor sizde keyfinizce kendinizi geliştirebiliyorsunuz.Bu oyunu eğer 2, 3 arkadaşınız ile birlikde oynarsanız oyunun tadına doyamayacağınızı temin ederim.
İyi eğlenceler.
Devamını Oku


Resistance serisi, PlayStation 3’ün ilk çıkışından beri oyuncuların gözdelerinden biri. PS3’ün çıkış oyunlarından olan Resistance belki de o zaman pek alternatif oyunun bulunmaması ve PS3’e özel olması sebebiyle tutulmuş ve ardından belli aralıklarla yeni sürümleri yayımlanmıştı

 En son oyunu, geçtiğimiz ayın sonlarında PS Vita için çıkan Resistance serisinin geleceği ile ilgili Sony'den önemli açıklamalar geldi.
  Konu hakkında OPM'e konuşan Daniel Brooke, "Resistance üzerinde çalışmak çok heyecan verici. Ancak şu an için ileriye dönük herhangi bir planımız yok." diyerek şu an için çalışılan bir oyun olmadığını da açığa kavuşturmuş oldu. Tabii ki ileride neler olacağını kestirmek mümkün değil. Sanırız bunda Burning Skies'ın satışlarının da rolü büyük olacaktır. Bekleyip görelim.


Devamını Oku

 Ubisoft Far Cry 3'ten maalesef kötü haber. Erteleme konusunda ihtisas yapan Ubisoft, ne yazık ki Far Cry 3'ün Eylül ayı çıkışını Aralık'a aldı.
  Psikolojinizin sınırlarını zorlayacak yapısıyla dikkat çeken Far Cry 3'ün yeni çıkış tarihi avrupa için 29 Kasım'a ertelendi. Önceki Amerika çıkışı 4 Eylül ile Avrupa'dan 2 gün erken olan Far Cry 3'ün yeni çıkışı ise 4 aralık.
Devamını Oku

Call Of Duty hayranlarının büyük bir heyecan ve merakla beklediği Black Ops 2'den yeni görseller yayımlandı

Activision'ın Avrupa'da düzenlediği basın turunda gösterdiği ve multiplayer modundan alındığını düşündüğümüz görsellerde, iki ayrı mekan ve askerleri görebiliyoruz. Ayrıca askerlerin üzerindeki farklı kamuflaj tasarımları da dikkatleri çekiyor.





Devamını Oku

Left 4 Dead 2 ilk oyununda olduğu gibi 4 kişiler; Dizi sakat bir Amerikan futbolu koçu, yerel bir televizyonda yapımcı asistanı olan Rochelle, tamirci Ellis ve kumarbaz Nick .Karakterlerin bir birlerinden hiç bir farkları yok.Yani sakat bir Amerikan futbolu koçu ile televizyonda yapımcı asistanın yapabilecekleri aynı.Bence karakterlerin kendilerine özgü özellikleri olmalıydı.

Şimdi gelelim eski oyunlarında da karşılaştığımız önemli 8 Zombiye;

Tank:Left 4 Dead 2 de canının fazla olması ve cisimleri kaldırıp atabilmesi canımızı en çok sıkan ve en tehlikeli zombi olması için yeterlidir.Tank'ı öldürmek için zarar gücü yüksek silahlarla seri hareket ederek ateş edilmelidir.






Smoker:Arkasına yeşil kabarcık şeklinde dumanlar bırakır.Sizi yalnız kaldığınızda  sinsice diliyle  çeker ve pataklar ta ki arkadaşınız sizi kurtarana kadar.Smoker'ı öldürmek için uzun mesafe silahları kullanmalısınız.

               

Hunter:Montu ve patolonuyla  en yakışıklı ve en karizmatik zombi.Aynı zamanda hızlıdır.Uzak mesafeden sıçrar ve sizi yere yatırıp bir güzel yer.Öldürmek için etrafınıza iyi bakmalısınız.

               

Boomer:Bu zombi arkadaşımız çok yemiş haliyle şişko ve hantal.Yürürken geğirmeye yakın bir ses çıkartır onu bu şekilde yaklaştığını anlayabilirsiniz.Kendisi ateşli silahlara karşı en  dayanıksız zombidir.Kusarak sizi yeşile boyar.Kustuğu kişinin üzerine bütün zombiler saldırır.

                 

Jockey:Hızlı,dayanıklı ve neredeyse hunter kadar yükseğe zıplar.Karakterlerimizin üstlerine biner,sağlığını azaltır aynı zamanda nereye gitmek isterlerse oraya sürüklerler.
              
             

Charger:Hayatı boyunca Tanka özenmiş fakat hiç bir zaman tank kadar güçlü olamamıştır.Charger’ın sağ kolu Tank’ın kolları ile aynı kuvvet ve işlevsellikte fakat sol kolu Jockey’in sol kolu kadar bile işe yaramamakta.Hızlıca üstünüze koşar eğer yakalanırsanız sizi  ölene kadar yer den yere çarpar.
              
             

Spitter:Bu teyzemize küçükken özel enfeksiyon tükürür diye özel sıvılar içirmişler belli ki.Uzaktan üstünüze özel enfeksiyon tükürür,özel enfeksiyonun içinde ne kadar kalırsanız o kadar canınız azalır.
  
              

Witch:Görünüşü,çıkardığı seslerle(ağlama) oyunun en korkunç karakteridir.Witch;rahatsız edilmesse oyunun en zararsız karakteri olur.Ama rahatsız ederseniz masum görünüşlü ağlayan teyzemiz, bir anda hüseyin bold olup peşinize düşüyor,yakalayınca yüzünüzü tırnaklarıyla çizerek öldürüyor.

              




Devamını Oku

Super Meat Boy Nedir?

Meat Boy  derisiz, yağsız, mermi gibi hızlı koşan, duvar'dan duvara zıplayan, 350 farklı seviye boyunca kız arkadaşını kurtarmaya çalısan zavallı bir et parçacığıdır :( 






Meat Boy'un kız arkadaşı olan Bandage Girl’ü şeytani Dr. Fetus kaçırmıştır ve Meat Boy oyun boyunca kız arkadaşına ulaşmaya çalısıyor.Tabiki bunun kolay olucağını düşünmeyin bi çok kez Meat Boy'a acıyacaksınız çünkü Dr.fetus'un yapmiş olduğu şeytani testereler, dikenler Meat Boy umuzu kesicek biçicek heryer kan ve et olucak.


Bu oyun sizi ya bağımlısı yapicak yada delirticek :) Oynayabiliceğiniz en zor oyunlardan birisi bağzen bi bölümü 20,30 belkide 40 kere deniceksiniz ve sizi küfretmeye zorlicak ve emin olun bi noktadan sonra ya oyunu kapıyacaksınız yada hiç hoş olmayan sözler söyleyerek inatla bölümü geçmeye çalışacaksınız.Yeterince zorlanmadınızmı o halde oyunun her seviye için belirlediği süreden önce tamamlamayı başarabilirseniz yani +A notunu alirsanız aynı bölümü extra zor oynayabilirsiniz.Oyunun kesinlikle oynanması gerektiğini düşünüyorum ve oynayında çünkü bu çocuk sevdiği kız için Mario'dan daha fazla acı çekiyo :) 


Devamını Oku
 DLC, 26 Haziran'da yani haftaya salı günü PC, X360 ve PS3 kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Extended Cut, oyuna yeni sinematikler ve genişletilmiş sahneler ekliyor. Komutan Shepard'ın hikayesinden daha fazla ayrıntı sunuyor. Ancak yapımın sonunu değiştirmiyor. DLC'le birlikte senaryoyla ilgili bazı detaylar da belli olacak.
Devamını Oku


Bethesda, daha önce net bir biçimde çıkışı açıklanmayan Skyrim'in  yeni 'Dawnguard' içeriğinin 26 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.

Vampir temalı ek paketi, Bethesda ve microsoft arasındaki özel anlaşma sonucundailk 1 ay Xbox 360'a özel olacak. 30 gün sonra ise Playstation 3 ve PC platformları için çıkışını yapacak. Yani içerik, 26 Temmuz gibi PS3 ve PC için yayınlanacak diyebiliriz.
Devamını Oku





Magicka bölümümüz yeni cıktı soğumadan izleyin.Bu bölümde challenge oynadık Wave 16 ya kadar gelmeyi başardık taki buz kesip ikimizde ölünceye kadar.Tabiki arada geçen komik konusmalar donmuş büyücülerimizi ısıtmaya yeticektir iyi seyirler.
Devamını Oku

APB Reloaded Nedir?

San Paro isimli şehirde, sokakların kontrolü için mücadele eden suçluları ve onları engellemeye çalısan polisleri konu alan MMO tarzı bir oyundur.Oyun aşırı derecede GTA ya benziyor 


Oyuncular iki taraftan birisini seçerek oyuna başlayabilirler .Oyun sizi tatmin edecek kadar detaya girmiş karekterinizin her türlü vucut yapısını, saçını, yüzünü ayarlayabilir ve karekterin giydiği iç çamaşır dan tutunda parmağınıza taktığınız yüzüğe kadar çok sayıda giysi ve aksesuar bulunuyor.En güzel yanı ise değiştirdiğiniz en küçük ayrıntı bile oyunda gözle görülebiliyor.Oyunda en önemli olan şey takım uyumu ve taktiğidir ne kadar iyi silahlara ve modifikasyonlara sahip olursanız olun iyi bir taktik uygulayan en kötü teçhizata sahip takımı yenemezsiniz.

Oyunda criminal olarak amacınız şehri yağmalamak ve para kazanmak, ister gider bir mağazanın camını kırar içindekileri çalar satarsınız ister bir göreve girer oyunun size belirlediği sekilde etrafa zarar verir, evleri, arabaları soyarsınız tabi bu arada;Enforcerler tarafından enselenme riskiniz var.Polislerin tek amacı sizi engellemek ve yakalamaktır.

Oyun kısaca böyle kesinlikle oynanması gereken güzel bir oyundur.Şahsi oyun sürem 100 saati aşkındır sizi uzunca bi süre oyalayabilicek bir oyun ama eksileride yok değil uzun bir süre oynadıktan sonra çıldırıp oyunu silmeniz muhtemel bi durum iyi oyunlar :)
Devamını Oku
Bilgisayar oyun sektöründe Türkiye'nin gururu olan Mount & Blade yeni oyunu olan Napoleonic Wars'ı çıkardı.Firmanın ikinci oyunu olan Mount & Blade -Warband'e ek paket olarak Napoleonic Wars çıkardı.Oyun Diğer oyunlarına göre kıyaslanırsa grafik olarak hiç bir fark yok. Ek paketin en büyük özelliği çoklu oyuncu kısmına yönelik. Bu ek paket sayesinde yeni haritalar ve çoklu oyuncu modları eklenmiş durumda. Napoleonic Wars yaklaşık 900 MB'lık devasa bir ek paket. M&B'nin diğer oyunları bile bu boyuta ulaşmıyor.




Oyuna 5 farklı ırk eklenmiş. Bunlar: Avusturya İmparatorluğu, Rusya İmparatorluğu, Prusya Krallığı, Fransız İmparatorluğu ve Birleşik Krallık. Bu ırklar içerisinde de kendilerine özgü piyadeleri, atlı süvarileri, müzisyenleri,topçu piyadeler, mühendisleri ve komutanları oluşturan birlikler mevcut.Oyuna müzisyenler,mühendisler ve topçu piyadeleri oyuna farklı bir renk katmış.Mühendisler surlara dinamit yerleştirerek yıkabiliyor,siperler yapabiliyor hatta tahtaları birleştirerek köprü yapabiliyor(köprüden kastım tahtadan bir düzlük ).




Napoleonic Wars'da ise ateşli silahlar yani misket tüfeği daha kullanışlı bir hale gelmiş. Bu sefer hem ateş gücü daha yüksek hem de uzak mesafeden isabet oranı daha fazla. Fakat mermi doldururken tek bir adım dahi attırmaması biraz can sıkıcı bir durum.Diğer taraftan bakarsak "x" tuşuna basarak silahımızdaki süngüyü alıp düşmanımıza saplıyabiliyoruz.Oyun yeni olarakta topçu birliği eklenmiş.Topçuluk kuşatmalarda en etkili birlik aynı zamanda da en zor birlik.Çünkü top düşmanlara tutturmak bir hayli zor.Bunun sebebi oyuna gerçekçilik katmak istemeleridir.Oyuna oldukça fazla haritalar eklenmiş.Bu haritaları; Komutanlar Savaşı, Kuşatma, Düello, Fetih, Bayrak Kapmaca, 
Çarpışma, Takım Çarpışması ve Ölüm-Kalım Karşılaşması olarak kullanabilirsiniz.



Son olarak Napoleonic Wars, Warband'in çoklu oyuncu kısmı için daha da geliştirilmiş hali diyebiliriz.





Devamını Oku