Left 4 Dead 2 ilk oyununda olduğu gibi 4 kişiler; Dizi sakat bir Amerikan futbolu koçu, yerel bir televizyonda yapımcı asistanı olan Rochelle, tamirci Ellis ve kumarbaz Nick .Karakterlerin bir birlerinden hiç bir farkları yok.Yani sakat bir Amerikan futbolu koçu ile televizyonda yapımcı asistanın yapabilecekleri aynı.Bence karakterlerin kendilerine özgü özellikleri olmalıydı.

Şimdi gelelim eski oyunlarında da karşılaştığımız önemli 8 Zombiye;

Tank:Left 4 Dead 2 de canının fazla olması ve cisimleri kaldırıp atabilmesi canımızı en çok sıkan ve en tehlikeli zombi olması için yeterlidir.Tank'ı öldürmek için zarar gücü yüksek silahlarla seri hareket ederek ateş edilmelidir.






Smoker:Arkasına yeşil kabarcık şeklinde dumanlar bırakır.Sizi yalnız kaldığınızda  sinsice diliyle  çeker ve pataklar ta ki arkadaşınız sizi kurtarana kadar.Smoker'ı öldürmek için uzun mesafe silahları kullanmalısınız.

               

Hunter:Montu ve patolonuyla  en yakışıklı ve en karizmatik zombi.Aynı zamanda hızlıdır.Uzak mesafeden sıçrar ve sizi yere yatırıp bir güzel yer.Öldürmek için etrafınıza iyi bakmalısınız.

               

Boomer:Bu zombi arkadaşımız çok yemiş haliyle şişko ve hantal.Yürürken geğirmeye yakın bir ses çıkartır onu bu şekilde yaklaştığını anlayabilirsiniz.Kendisi ateşli silahlara karşı en  dayanıksız zombidir.Kusarak sizi yeşile boyar.Kustuğu kişinin üzerine bütün zombiler saldırır.

                 

Jockey:Hızlı,dayanıklı ve neredeyse hunter kadar yükseğe zıplar.Karakterlerimizin üstlerine biner,sağlığını azaltır aynı zamanda nereye gitmek isterlerse oraya sürüklerler.
              
             

Charger:Hayatı boyunca Tanka özenmiş fakat hiç bir zaman tank kadar güçlü olamamıştır.Charger’ın sağ kolu Tank’ın kolları ile aynı kuvvet ve işlevsellikte fakat sol kolu Jockey’in sol kolu kadar bile işe yaramamakta.Hızlıca üstünüze koşar eğer yakalanırsanız sizi  ölene kadar yer den yere çarpar.
              
             

Spitter:Bu teyzemize küçükken özel enfeksiyon tükürür diye özel sıvılar içirmişler belli ki.Uzaktan üstünüze özel enfeksiyon tükürür,özel enfeksiyonun içinde ne kadar kalırsanız o kadar canınız azalır.
  
              

Witch:Görünüşü,çıkardığı seslerle(ağlama) oyunun en korkunç karakteridir.Witch;rahatsız edilmesse oyunun en zararsız karakteri olur.Ama rahatsız ederseniz masum görünüşlü ağlayan teyzemiz, bir anda hüseyin bold olup peşinize düşüyor,yakalayınca yüzünüzü tırnaklarıyla çizerek öldürüyor.

              




3 yorum:

Adsız dedi ki...

lilililililili ghghghghghghghgh df buuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbu rarasrak

Adsız dedi ki...

göt gibi anlatım tey tey tey orço

Adsız dedi ki...

abi ben ben sana güzelim oyuna ********** gibi anlatım tey tey *** denirmi ya

Yorum Gönder