Slender Man efsanesi üzerine yapılan yeni bedava indie oyunumuz 'Slender' yavaş yavaş yayılmaya başlamış durumda.

Slender Man efsanesi, bazı forum ve eğlence sitelerinde trajik bir olayın hemen arkasında görünen ince, uzun, siyah takım elbiseli ve yüzü boş olan bir adam üzerine geçiyor. Efsaneye göre bu yaratık kollarını ve bacaklarını uzatabiliyor, sırtından bir sürü kol çıkarabiliyor; hafıza kaybına, uykusuzluk, paranoya, kanlı-kansız öksürük nöbetine yol açabildiği gibi bir de ışınlanabilme özelliğine sahip. Something Awful adlı forumda başlatılan bir yarışma sonucu kullanıcıların bazı fotoğraflar yüklediğini ve genelde trajik bir olay öncesinde arka planda göze çarpan Slender Man, şehir efsanesi haline gelmiş bile.

Ve şimdi Hadley/Parsec Productions bu harika fikri bir korku oyununa taşıdı. Gece ormanda dolaşırken Slender hakkında sekiz not kağıdını toplamaya çalışıyoruz. Elbette onunla karşılaşmamak en büyük amaç! Amnesia'yı andıran oynanış karanlık, buğulu, biraz ileriyi gösteren ışık, her yerden Slender Man çıkacakmış hissi ve en önemlisi onunla karşılaştığınızda direkt bakarsanız hasar almaya başlıyorsunuz. Amnesia'daki ağzı yüzü kayık dostumuzun sessiz ve usul olanı diyelim!

Oyunun çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz. Görüş alanı darlığı ve mekan genişliği açısından Amnesia'dan daha baskın bir atmosfer hakim gibi duruyor:



0 yorum:

Yorum Gönder