Dragon Nest

Dragon Nest Nedir?

Dragon Nest, yine dungeon temalı bir oyundur arkadaşlar. Ancak oyunun tasarımı ile dungeonlar çok iyi yedirilmiş yani dungeon dışında canavar yok ama çok kısa haritalar arasi geçişlerle yolculuk havası verilerek dungeona giriş yapılıyor.Ve en güzelide skill atarken Japonda sözler, büyüler söylüyor karakteriniz :D



Oyunumuzda 4 ana sınıf var bunları tanıtmak gerekirse; Warrior ileride Sword Master veya Mercanary'e dönüşebilir. Archer ileride Bow Master veya Acrobat'a dönüşebilir. Cleric ileride Paladin veya Priest'e dönüşebilir. Sorceress ileride  Elemental Lord veya Force User'a dönüşebilir.
Evet sınıflar böyle idi.









Oyun'nun grafikleri gerçekçilikten çok animasyon tipi ancak oyundaki skill ler devasa ve göz alıcı gerçekten yüksek lv. birisinin yaptiği skill leri görünce "Bende istiyorumm!!" diyorsunuz ve o hevesle xp kasmaya başlıyosunuz ancak lv. almanın pek kolay olduğu söylenemez. Oyunda stat dağitma yok ama tabiki skill puanları bu oyunda fazlasıyla önemli iyi bi dağılım yapmazsanız ileriki seviyeler de üzülebilirsiniz. Evet oyunu aşşa yukarı tanıdık şimdi oyunun  en güzel yerine geldik...Bu oyunun hikayesi ve sunuşu harika eğer ingilizceniz iyi ise tavsiye bir oyundur. Oyun hikayeyi size vidyolardan sunuyor ama gerçekten oyunun havasını hiç bozmuyor aksine oyuna özel bir hava katiyor. Oyunda dungeon'lara girmekten sıkıldıysanız arenaya girin ve önünüze çıkanı kesin yeterince arena puanı toplarsanız size özel item bile veriyorlar. Bizden bu kadar gidin ve oynayın :) İyi eğlenceler.

0 yorum:

Yorum Gönder