Vindictus Nedir?

Vindictus dungeon tipi bir oyundur ama ne oyundur!
Oyunda 5 farklı class var bunlar;Lann, Fiona, Evie, Karok ve Kai. Kısaca tanıtıyım Lann bildiğimiz savaşcı sınıfı.Fiona kalkanlı kadın savaşcı ama kalkanı her türlü darbeyi emiyo ve tabiki daha az vuran bir sınıf. Evie büyücü sınıfıdır vurdugu hasar aşırı yüksektir. Karok tanklık yapabilicek bir sınıftır. Kai ise okçu sınıfıdır. Bunlardan birisini seçerek oyuna başlayabiliriz.


Evet oyun ilk dakika dan gözümüzü grafikleri ile alıcaktır. Free olan bir oyun için  para veripte göremeyeceğiniz grafikler gerçekten güzel. Birazda oyundan bahsedelim öncelikle oyunun gerçekten sağlam ve sizi içine alan bir hikayesi var. Hatta o kadar içine giriyosunuzki npc lerin oyunun başlarında size ezig diye hitap etmesi kalbinizi kırıyor :( ama hikayede ilerledikçe npc lerin size karşı konusmalarının bile değiştiğini görmek çok güzel. Ve bi noktadan sonra npc ler sizden kahraman olarak bahsedicekler ve sizde tabiki "Hahaha nolduuu!!" gibi şeyler diyebilirsiniz :D.


Oyun da dungeon lara girerek xp alıyor ve görev yapıyoruz. Her tamamladığımız dungeon için xp ve sp alıyoruz. Oyunda tabiki skill ler var ama biraz farklı bi durum bunları geliştirmek için sp kullaniyoruz. Mesela skillimizi bir üst seviyeye geçiricez sizden 60 sp istiyor veriyosunuz ve üst e geçiyor kısacası oyunda tüm skill lerinizi max. layabilirisiniz. Dediğim gibi bu oyunda skill ler 1'e basıyım sunu yapsin 2'ye basıyım sunu yapsin değil siz elinizle combo yaparak yapıyorsunuz skill inizi bu kesinlikle çok iyi bir özellik oyun sizi dövüşlerde tamamen serbest birakiyor.



Ve bu oyunun en sevdiğim özelliği örneğin nerdeyse tüm oyunlarda düşman size vurmaya bastiği an siz ondan 10.000km kaçmiş olsanız bile o damage size giricek ama vindictusta bu olay yok düşman size tam vurucak savuşturabilir kaçabilir veya hızla yana fırlama skill'i ile kaçabilir ve anında tekrar saldırıya geçebilirsiniz.Bu olayı eğer iyi yapıyosanız bu oyunun bağımlısı olursunuz özellikle Lann da bu iş çok zevkli. Birazda item lerden konuşalim. Oyunda itemler craft ile elde ediliyor. Dungeon lardan topladığınız eşyalar ile çok çeşitli item ler yapabilirsiniz. Ve bu itemlere + basarak güçünüze güç katabilirsiniz. İtemlerinizin rengini değiştirebilir ve tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.


 Son olarak oyunda anlıcağınız gibi 1 hedef seçme yok kılıcınızın değdiği yer inler hesabı :D. Bu oyunu özellikle "Spartacus" hayranlarına öneririm. Bu oyunu oynamadıysanız kesinlikle oynayın benim 70 lv Lann karekterim var  ve kesinlikle öneriyorum.Oyundan hoşlanmama ihtimaliniz olarak sağdece dungeon sistemi olabilir bunada yapcak bişi yok siz bilirsiniz. İyi Eğlenceler.





0 yorum:

Yorum Gönder