Kinect'e özel olarak geliştirilecek Gears of War: Exile oyununun iptal edilmesinin ardından duyurusu gelen Gears of War: Judgment için Kinect desteği olacağı bir süredir dolaşan söylentiler arasındaydı. Fakat Cliff Bleszinski, bu söylentiyi yaptığı bir açıklamayla tamamen yalanladı.

     Yaptığı açıklamada, Gears of War: Judgment'ın Kinect sensörünü desteklemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirten Cliff Bleszinski, çekirdek kitlenin Kinect'i bu tip oyunlarda nasıl görmek istediklerini de sordu.

     "Dance Central 3 gibi oyunlar, hareket algılayıcı sensörlerin kullanımı açısından harika, fakat 'hardcore' oyunlarda nasıl kullanılacağı açısından düşünceliyim" ifadesini kullanan Bleszinski, görülen o ki Gears of War gibi bir oyunda Kinect'in nasıl kullanılacağını tam kestiremiyor.

     Açıkcası Ghost Recon: Future Soldier'ın Kinect etkileşimi oldukça beğenmiştim. Yani bu tip oyunlar için, oyun içerisinde sesli olarak, menülerde ve kişiselleştirme ekranlarında ise hareket algılayıcı sensörlerin kullanılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder