Bethesda, Arkane Studios'un yeni oyunu olan Dishonored için iki yeni oynanış videosu yayınladı. Aslında iki video da aynı bölümde geçiyor fakat ikisinin arasında oldukça büyük farklar var.

Yapım ekibinden olan Raphael Colantonio ile Harvey Smith gamepad'in kontrolünü alıyor ve Dishonored'ı diğer oyunlardan farklı kılan en önemli özelliğe şahit oluyoruz. Golden Cat adlı bir geneleve girmeye çalıştığımız videoların ilkinde Harvey Smith'in gizlilik elementlerine daha çok yer verdiğini, sadece gerekli olduğu zamanlarda düşmanları öldürdüğünü görüyoruz.

İkinci videoda ise Raphael Colantonio'nun ortaya çıkardığı vahşetten ürküyoruz açıkçası. Önüne geleni canice katleden Raphael, genelevde neves alan kimseyi bırakmıyor.

Oyun boyunca kaç kişi öldürdüğünüz bile Dishonored'ın sonunu etkiliyor ama barışsever biriyseniz kimsenin kanını elinize bulaştırmadan da oyunu bitirebilmeniz mümkün. 9 Ekim'de satışa sunulacak olan Dishonored grafik bakımından çok etkileyici olmasa da oynanış açısından Thief, Deus Ex özlemi çeken oyunseverleri çok mutlu edeceğe benziyor. Oyunun dumanı üzerinde tüten iki oynanış videosuna da aşağıdan göz atabilirsiniz:

0 yorum:

Yorum Gönder