Max Payne 3

Max Payne 3 Oyun Hikayesi:
Yorgun polis Max Payne, New York Polis Departmanı'yla ilişkilerini kesip Brezilya’nın Sao Paulo kentinde zengin bir işadamının özel güvenliği olarak çalışmaya başlar. Max Payne'nin oyundaki asıl göreviyse, Comando Sombra adındaki bir sokak çetesi tarafından fidye karşılığından kaçırılan, patronu Rodrigo Branco’nun eşi Fabiana Branco'yu çetenin elinden kurtarmaktır. Oyunun asıl ana hikayesinin yanında, hikaye flashback'lerle bir ileri bir geriye doğru akmaktadır. Bu da oyuncuya Max Payne'nin hikayesinin tüm inceliklerini ve geçmişini göstermektedir. Max Payne, Branco’nun eşi için istedikleri fidyeyi değiş tokuş etmek için çeteyle bir futbol stadında buluşur lakin stadda Crachá Preto adlı tanımadıkları askeri bir çete tarafından fidye baskına uğrar. Hem Branco'nun eşi Fabiana'yı hem de fidye parasını kaybeden Max, bu noktadan sonra Fabiana'yı bulup çetenin elinden kurtarmak için kendisini büyük bir maceranın ortasında bulur...

Max Payne 3 Oyun İçi Özellikler:

Bu seferki oyunu olan Max Payne 3'te yönettiğimiz karakter diğer versiyonlarına göre daha yaşlı ve daha gerçekci tipi var.

Rockstar'ın Max Payne 3 ile hedeflediği şey hikaye tabanlı bir aksiyon shooter oyunu yapmak.Oyunun için yoğun bir şekilde sinematik unsurlar ve videolar bulunmaktadır.Max Payne 3'ün sinematik sunumları inanılmaz derecede ayrıntılı bir animasyon sistemi kullanıyor.

Nişan alma ve ateş etme mümkün olan en isabetli,uyumlu ve gerçekci üçüncü şahıs aksiyonunu yaratmak için Max Payne 3 de ince ayarlar yapıldı.Oyun birinci şahıs aksiyon oyunlarının nişan  hassasiyetiyle bir araya getirildi.Yapılan komutlara(hareketler) tepkiler oldukça gerçekci olmuş.Oyun bizlere 360 derece ateş edebilme imkanı sağlıyor.

Max Payne serisinin olmazsa olmazı Bullet Time(zamanı yavaşlatmak) en önemli oyun ögesi olmuştur.Çatışma  alanlarında bize verdiği zevk hiç bir oyunda yok.



0 yorum:

Yorum Gönder