Geçen gün Japonya'nın Iwakuni şehrine inen 12 MV-22 Osprey, inmesiyle birlikte birçok kişinin aklında hava taşıtının yeterince güvenli olmadığı, Osprey'in daha önce kalktığı hem Florida hem Morocco pistlerinde düştüğü geldi. Korku yaşatan Osprey, Amerika ordusunun ısrarına göre tüm güvenlik testlerini geçmiş ve Amerika'nın Okinawa'daki askeri karargâhına inmeyi planlıyordu.

Halkın aklı Osprey'de iken Japonya'da en çok okunan blog yazarlarından biri olan Kikko-san, Twitter hesabında Osprey'in daha önce düştüğü ve güvenli olmadığını göstermek için 95,000 takipçisinin önünde bir video paylaştı. Paylaşılan video bir Osprey'in düşüş videosuydu, doğru. Fakat PC oyunu Arma II'deki bir Osprey'in düşüş videosuydu!

Hatlar karıştı! Özellikle Twitter'da. Kikko-san hemen videoyu gerçek düşüş videosuyla değiştirdi. Eğer Arma II'nin hedefleri arasında gerçekçi bir shooter yaratmak varmışsa, kesinlikle testi geçmiş gibi görünüyor. En azından Kikko-san için!

Yukarıda Kikko-san'ın yayınladığı ilk video, yani Arma II'deki düşüş sahnesini görüyorsunuz. Aşağıda ise esas video var. Kikko-san'a hak vermek lazım, izleyenlerin fark etmemesi çok normal.



Gerçeği;


Oyundaki Hali;

1 yorum:

Yorum Gönder