Rockstar'ın resmi sitesinde yer alan Soru&Cevap bölümünün son yayınında, yapımcı ekipduyurulmasının üzerinden nerdeyse 1,5 sene geçen ve ne görsel ne de yazılı bilginin paylaşılmadığı GTA V'in uzun süren yapım aşamasından ötürü özür dileyerek, oyunu bekleyenlerin sabırlarını boşa çıkarmayacak kalitede bir oyun sunabilmek için tamamiyle kaliteye odaklı bir yapım döneminden geçtiklerini belirtti:
"Özür dileriz. Bazen yapım süreci uzayabiliyor. Ama hayal etme, tasarlama, inşaa etme ve içini doldurma gibi önemli detayları dijital bir dünyaya aktarmak son derece şaşırtıcı bir iş ve her oyunumuzda son maddesine kadar bu adımların başarılı olduğumuzdan emin olmak istiyoruz."
   Bir hayranın "Bize neden daha fazla GTA V göstermiyorsunuz?"  sorusu üstüne gelen açıklama şöyle devam ediyor:
"Mümkün olduğunca hızlı çalışıyoruz. Ancak işin ucunda sürekli değişen teknoloji, yüksek çözünürlüklü grafikler ve animasyonlar, binlerce ses dosyasının yüzlercesi gibi yığınla detayın bir araya gelip mükemmel bir uyumluluk göstererek çalışması, oynaması eğlenceli ve keyifli olması adına uğraşılan bir oyunun yapım aşamasının uzaması süpriz olmasa gerek. Oynanış videosu veya tanıtım videosu yayınlamadığımız zaman bu hayranlarımızı önemsemediğimiz, onlara saygı duymadığımız veya onlardan nefret ettiğimiz manasına gelmiyor. Son ana kadar bekliyoruz çünkü doğruluğundan ve yaptığımızdan % 100 emin olduğumuz bir şeyler göstermek istiyoruz."
    Bu açıklamanın ardından Rockstar oyundan 2 ekran görüntüsü paylaşarak, hayranların bir tanıtım veya oynanış videosu için biraz daha sabretmelerini söyledi. 



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sabirsizlikla bekliyorum

Yorum Gönder