İki klasik oyunun yeniden yapımı olan Tony Hawk's Pro Skater HDUnreal Engine ile hazırlanıyor. 4 kişiye kadar online multiplayer desteği veren klasik oyun modlarının yanı sıra yeni oyun modları da oyunculara sunulacak.
 
     Big Head Elimination modunda oyuncuların zamanla kafası büyümeye başlayacak. Bu büyüme oyun boyunca devam edecek fakat çeşitli numaralar ve hareketler yaptıkça büyüme hızı azalacak. Eğer kafanız son noktaya kadar büyürse isterseniz hayatınızın hareketini yapıyor olun yine de kafanız patlayacak.
 
     Graffiti ve Time Attack eski oyunlardan bilinen modlar idi. Graffiti'de etraftaki objelere ve yapılara çıkarak çeşitli hareketler yaptıkça kendi imzanızı atarak haritayı bir nebze işaretlemiş oluyorsunuz. Oyun sonunda haritanın en çok yerine sahip olan oyuncu kazanıyor. Time Attack'ta ise size verilen süre zarfında belirtilen puana çıkmaya çalışıyorsunuz.
 
     Bunların dışında bir de Free Skate bölümü bulunmakta. Bu modda çeşitli haritalarda diğer oyuncularla rastgele istediğiniz gibi takılabiliyosunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder