Battlefield 4'ü onaylayan EA, yapım için ilk bilgiyi verdi. Oyunun betasının 2013 sonbahar'ında başlayacağını az önce duyurdu EA, böylece Battlefield 4'ün uzun bir yapım sürecinden geçeceğini görüyoruz.
 
    EA'in Battlefield 4'ü onaylamasının ardından Battlefield 3'e yeni yeni ısınan oyuncular Battlefield serisinin de Call of Duty gibi her sene güncelleneceğini düşünmeye başlamışlardı. Fakat görünüşe göre böyle bir şey olmayacak.
 
    2013'ün sonuna doğru betası yapılacak olan Battlefield 4'ün 2014'e kadar yetiştirileceği tahmin ediliyor. Şimdiden yapılan en büyük spekülasyon ise oyunun yeni nesil konsollara hazırlandığı şeklinde.
 
    Battlefield 4 ile ilgili yeni bilgileri ilerleyen tarihte vereceğini belirten EA, bugün heyecan verici bir duyuru yaptı. Bakalım Battlefield 4'ü ilk kez ne zaman görme şerefine ulaşacağız? Yine de bunun yakın bir tarihte gerçekleşmeyeceği kesin görünüyor.
 
    Aranızda şimdiden Battlefield 4 betası için yerini ayırmak isteyenler varsa Medal of Honor: Warfighter'ın ön sipariş sayfasına buradan ulaşabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder